Bitcoin betaling

Ledelsen i CPH Revision er medlem af dansk Bitcoin-forening og støtter brugen af denne valuta – og du kan betale alle dine regninger med Bitcoin. Vi benytter kursen, der offentliggøres hos Bitstamp, og du kan tillige opnå en mindre rabat ved at betale med Bitcoin.

Ønsker du at sælge eller købe Bitcoin kan vi også være behjælpelig. Ligeledes hvis du har danske Bitcoin du vil bruge til at betale regninger med.

Læs kort artikel omkring Bitcoin

 

Vi samarbejder med Centrilo for at sikre at vi køber & sælger Bitcoins, Litecoin, Ethereum og andre kryptovalutaer til den bedste markedskurs mulig.
Centrilo er Danmarks eneste børs der undlader at du skal downloade software til din maskine, som har været en industristandard i mange år nu.
Det gør det behageligt for brugerne at navigere rundt og bruge siden, og enklere at få købt sine Bitcoins hvis man er interesseret i at investere eller undersøge teknologien. Hos Centrilo behøver du ikke forstå Bitcoins for at eje dem. Du kan blot kigge på kurserne og se hvordan det går, og tryk sælg når du er tilfreds.